înscriere

Criterii de înscriere:

 

Orice localitate din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş are dreptul de a înscrie o echipă în competiţie. O echipă este compusă dintr-un cal şi trei persoane: călăreţul, îngrijitorul şi liderul echipei. Taxa de înscriere la Galopiada Secuiască este de 1.200 de lei, sumă care trebuie plătită în următorul cont:

Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în Judeţul Covasna
Cod fiscal: 23479850
Cont bancar: RO58BRDE150SV32803881500

BRD

 

În cazul în care concurentul înscris a îndeplinit condiţiile de înscriere în competiţie, dar nu a corespuns condiţiilor de luare a startului, sau au intervenit orice alte situaţii datorită cărora nu a putut concura, organizatorul nu va returna concurentului taxa de înscriere.
 

În funcţie de originea cailor concurenţii se pot înscrie într-una dintre următoarele categorii:
- Categoria 1 – Galopiada Secuiască - pot participa toţi caii, indiferent de rasă şi gen, care au vârsta de 5 ani (născuţi în 2012), sau mai în vârstă, dar care corespund cerinţelor şi condiţiilor stabilite în regulament şi pur sângele englez precum şi originea necunoscută, împreună nu pot depăşi procentajul de 75% (formularele cu referire la origini vor fi analizate până la gradul 2 al ascendenţilor – bunici).
- Categoria 2 – Cursa Góbé - pot participa cai având vârsta de 4 ani (anul naşterii 2013), sau mai în vârstă, de orice rasă şi gen, dar care corespund cerinţelor şi condiţiilor stabilite în regulament, din punct de vedere al medicinei veterinare.

Fiecare localitate se poate înscrie la Galopiada Secuiască cu o singură echipă per categorie.

Membrii echipei vor avea domiciliul în una din judeţele Covasna, Harghita sau Mureş.

Termenul limită de primire a dosarului de înscriere: 26 iunie 2017, ora 14,00.

 

Documentele necesare pentru înscriere:

  • Formularul de înscriere completat, fără lipsuri, atât în limba maghiară, cât şi în limba română; Numărul de identificare pentru cai este obligatoriu!;

  • Paşaportul calului;

  • Documentul care confirmă plata taxei de înscriere, în cazul transferului bancar;

  • Copie după cartea de identitate a membrilor echipei;

  • Stema localităţii înscrise la competiţie, în format electronic (grafică vectorială sau grafică raster/bitmap, rezoluţie înaltă - min. 300 dpi, format A4).

 

Dosarul de înscriere se poate preda personal sau se poate trimite prin poştă sau e-mail la următoarele adrese:

Biroul de competiţie, persoană de contact: Kiss Ildikó, număr de telefon: 0267 316 365; mobil: 0737 433 028; adresa poştală: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, str. 1 Decembrie 1918 nr. 2, Sfântu Gheorghe, 520008; e-mail: szekelyvagta@sepsi.ro .

 

Declarația acceptării pistei

Formular de înscriere Galopiada Secuiască

Formular de înscriere Cursa Góbé

© - Galopiada Secuiască 2017