nevezés

A nevezés feltételei:

Bármely Kovászna, Hargita vagy Maros megyei településnek jogában áll benevezni egy csapatot. Minden csapat egy lóból és 3 személyből áll: lovas, kísérő és csapatvezető. A Székely Vágta nevezési díja 1200 lej, amit a következő számlaszámra kell befizetni:

Kovászna Megye Turizmusárt Egyesület (Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în Judeţul Covasna)
Adószám: 23479850
Bankszámlaszám: RO58BRDE150SV32803881500

Román Fejlesztési Bank


Amennyiben nevező eleget tett a nevezési feltételeknek, de a versenyen való indulás feltételeinek nem felelt meg, vagy bármely okból a versenyen nem indult el, úgy szervező a nevezési díjat nem téríti vissza a nevező részére.

 

A lovak származásának függvényében Székely Vágtán két kategóriába lehet nevezni:

I. kategória – Székely Vágta: minden benevező lovas bármilyen fajtájú és nemű, 5 éves (születési év: 2012) vagy idősebb lóval vehet részt, amelynek állapota megfelel a szabályzatban előírt állategészségügyi feltételeknek és amelynél az angol telivér és az ismeretlen származás együttesen nem haladhatja meg a 75 százalékot (a származási lapokat a 2. ősi sorig, azaz a nagyszülőkig vizsgálják).

II. kategória – Góbé futam: minden benevező lovas bármilyen fajtájú és nemű, 4 éves (születési év: 2013) vagy idősebb lóval vehet részt, amelynek állapota megfelel a szabályzatban előírt állategészségügyi feltételeknek.

Székely Vágtán egy település kategóriánként egy csapatot nevezhet.

A települést képviselő csapat tagjainak lakhelye Hargita, Kovászna vagy Maros megyék valamelyikében lehet.

A pályázati csomag beérkezési határideje: 2017. június 26., 14 óra.

A benevezéshez szükséges dokumentumok:

  • Kitöltött nevezési lap, hiánytalanul, magyar és román nyelven egyaránt;

  • A ló útlevél másolata, melyből kitűnik, hogy a fertőző kevésvérűségről szóló vérvizsgálati eredménye negatív és egy évnél nem régebbi, valamint ajánlott az influenza elleni oltás is. Azonosító szám kötelező!

  • A nevezési díj befizetését igazoló okirat banki átutalás estén;

  • A csapattagok személyigazolványának másolata;

  • A nevező település címere elektronikus formában (vektorgrafika vagy nagy felbontású rasztergrafika – min. 300 dpi, A4-es méret).

A benevezési iratcsomót személyesen, postán vagy elektronikus úton lehet eljuttatni az alábbi címekre.

A versenyiroda kapcsolattartója: Kiss Ildikó, telefonszám: 0267 316 365; mobil: 0737 433 028; postacím: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, 1918. December 1. utca 2., Sepsiszentgyörgy 520008; e-mail: szekelyvagta@sepsi.ro.

 

Elővágta pályaelfogadási nyilatkozat

Nevezési lap Székely vágta

Nevezési lap Góbé futam

© - Székely Vágta, a Budapesti Nemzeti Vágta sepsiszentgyörgyi előfutama